Preskoči na sadržaj

Zatvaranje OpenClass sezone

Nakon jedanaest održanih OpenClassova, tri pozvana predavača van HULK-Ri i Odjela za informatiku, te sudjelovanja čak troje HULK-Ri-ovaca (čujte kako mekeću!) na LKLK 2010, smatramo da bez zadrške možemo reći da je ovo bila jako dobra sezona.

Ipak, kako bi jedan od naših istaknutih članova naglasio, ne možemo sad tek tako stati bez da se propisno oprostimo sa svim gostima koji su ovu sezonu učinili takvom. Zato nam je velika čast pozvati vas na grupnu diskusiju

Slobodan softver i društvo (i gdje smo mi u svemu tome)

Grupna diskusija je novi oblik sudjelovanja u zajednici koji želimo pokušati. Tema je jako općenita, i ne bez razloga, jer nam je velika želja potaknuti ljude s različitim iskustvima i stavovima da sudjeluju i oplemene ovu diskusiju, te da svi ponešto nauče.

Diskusiju će voditi Vedran Miletić, iako se iskreno nadamo da će biti potrebno vrlo malo vođenja. Diskusija će biti održana u ponedjeljak 14. 06. 2010. u prostoriji 101 na Odjelu za informatiku (gornja zgrada Filozofskog fakulteta u Rijeci, Omladinska 14) s početkom u 14 sati.

Nadamo se da vam ovaj raniji termin od naših uobičajenih 16h odgovara i da ćete se odazvati i pomoći nam da zajedno na neki način zaokružimo ovu sezonu.